En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapları yangın sırasında gerçek şekilde çaldatmaışmasını tedarik etmek dâhilin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Dairesel tasar çizim, ayak izini en aza indirirken bitek amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar ciğerin uygulama bir kanunlar haline getirir.

Tamlanan bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli başlamak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman bile dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini dâhileriye hapseder.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek muhtevain tıklayın.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem yok etmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Binaların yangından korunması ile dayalı Yangın Merdiveni Kapısı ele düzenınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile konum allıkır.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve sarsıntı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın kişiını kurtardığında elan uygun anlaşılacaktır.

Binanın deruninden aşağıya yakınlarında inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page